AUTOCAD OSNOVE PDF

Osnove AutoCAD-a [Sasa Ilic] on *FREE* shipping on qualifying offers. Portal će se baviti temama vezanim za AutoCAD i ostalim strojarski orijentiranim programima. Na osnovi tega izdela program AUTOCAD samodejno popise del za določen objekt na osnovi izdelane risbe ter na osnovi podatkov iz teh.

Author: Daile Moogule
Country: Mauritania
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 17 August 2015
Pages: 353
PDF File Size: 20.18 Mb
ePub File Size: 14.95 Mb
ISBN: 683-1-91563-184-8
Downloads: 9117
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tokasa

Select one A business user A student or teacher. Osnova stana radjena u AutoCad-u za projektovanje Ovaj satj objasnjava kako se koriste osnovni alati u aturocaadu.

Get more tips for successful downloading Just need to view a file? Nisam koristio nikakvu oshove za upoznavanje sa autocadom. Here are a few things to know before you start the download: Are you a student or educator?

Konkretno ovaj link objasnjava kakve sve opcije mogu imati layer-i i kako ih mozemo razlikovati. Konkretno meni su najvise u crtanju,pored crtanja linije, pomogle vezbe iz poglavlja 7.

Prilazem osnovu stana crtanu za projektovanje. Malo je u pocetku bilo tesko, ali kada sam shvatio logiku programa, sve je postalo mnogo mnogo lakse.

  HIPERPIGMENTACION POSTINFLAMATORIA PDF

Crtez je osnova adaptacije stana. Pri savladavanju AutoCada jako mi je autcoad link http: Smart mechanical engineering dimensions. AutoCAD sam poceo sam da ucim, a resenja za sve nedoumice koje sam imao pronalazio sam na F1 tj u pomoci koje sam program nudi Get more tips for successful downloading.

AUTOCAD MECHANICAL TOOLSET

Need another way to download? Turn off all active applications, including virus checking software.

Od velike je vaznosti za pocetnike ali i za one upucene tj. Link za tutorijale AutoCAD Pomocu ovog tutorijala uspeo sam da naucim kako da podesim crtez za stampanje u razmeri koristeci layote, problem koji muci mnoge pocetnike u AutoCad-u.

Support for international drafting autocae. Have Autodesk contact you. Alexa Actionable Analytics for the Web.

Predavanje o “AUTOCAD” standardih in novem “BIM” projektiranju. – ŠC Celje, VSŠ

Osnova moje kuce, koriscena na predmetu projektovanja. Prilazem i model pijace, radjen u Sketch Up-u, pomocu koga sam dosla do preseka koje sam obradila u Auto Cad-u.

Ovo je format x,nadam se da to nije problem.

Prilazem moj poduzni presek nadogradnje za koji sam takodje koristila i program sketch up. Rad koji prilazem radjen je za arhitektonsku grafiku. Reusable mechanical drawing detailing tools. Prilozena je osnova stana koju sam radila za Elemente projektovanja.

  EL JUEGO MENTAL JAMES LOEHR PDF

Uz pomoc snapova i ortho nacina crtanja lako se iscrtavaju ortogonalne linije nadogranje, a osnovne komande poput trim offset i extend mogu da se iskoriste za stepeniste ili neke serije linija koje se ponavljaju.

Uz ovaj sajt sa tutorial-ima sam naucila onosto znam iz AutoCAD-a i smatram autoczd je jako koristan jer je u njemu sazeta velika kolicina tutorial-a iz razlicitih oblasti AutoCAD-a: Prilozeni rad je bio radjen za arhitektonsku grafiku i ujedno sam znanje o blokovima tu i koristila. Iskreno da vam kazem nisam koristio nikakve resurse, samo dosadasnje znanje.

Predavanje o “AUTOCAD” standardih in novem “BIM” projektiranju.

Na ovom sajtu http: Na slici je osnova stana. Pomocu ovakvih sajtova i knjiga koje imam uspela sam da nacrtam osnovu i presek svog stana. Produce accurate drawings with standard components.