DESCARCARE DECLARATII ANAF PDF

*softul J se adresează doar contribuabililor care îşi generează fişierul xml din aplicaţiile informatice propriiÎn MO nr. Tags: actualizat februarie , an. PENTRU A DESCARCA PDF INTELIGENT D – CLICK AICI Tags: ANAF, model declaratia , cu ce formular D fac. Descarca declaratii fiscale asistenta contribuabili. Download free software anaf program opfv backuppart. Belgravian and eatable ignatius declaratia

Author: Doujas Moshura
Country: Fiji
Language: English (Spanish)
Genre: Marketing
Published (Last): 18 July 2012
Pages: 201
PDF File Size: 12.63 Mb
ePub File Size: 4.65 Mb
ISBN: 218-2-19874-422-1
Downloads: 90983
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tull

Aici vom completa doar subpunctul 1. Celelalte subpuncte, de la 1. Rad aici de cateva minute continuu: Nu ca as fi facut cine stie ce retrageri, din contra, dar de cand cu retinerea la sursa, retrag in voie fara sa imi pese de fiscalitate si birocratie.

Am completat acum 5 desczrcare declaratia, dai si cauta in arhiva bancara ce incasari, ce perioade, sa vad care agentie mi-a trimis banii prin nu stiu ce firma de plati, dai la retragerile recente, intra in conturi, vezi daca sunt zile apropriate si sume corespunzatoare, te doare capul.

  IGOR SUKHIN CHESS CAMP PDF

Primesc mail de la ANAF, buna ziua, aici aveti index de incarcare. Ma rog, intru pe un link, va rugam introduceti indexul si cif-ul personal cnp, cazul meu.

Fiscnet ro wps intranet anaf

Tastez, click-click, alt mail pe contul anaf, iata recipisa, dati click. Nu mai zic ca recipisa anterioara n-o mai am, ca nu mi-a venit oricum nimic de plata. Am fost acum cateva luni la ghiseu, naaf, vreau sa va dau bani, dar nu am instiintare de plata. Pai stati ca se calculeaza.

Le-am depus online acum he-he-heeee!!! Si ce daca, tot trebuie cineva sa verifice, singura diferenta e ca nu ati venit pana aici sa depuneti fizic pe hartie, atat. De data asta, am salvat totul intr-un excel, inclusiv cat am retras si de unde, plus fisierul completat plus recipisa, plus indexul. Am completat declaratia unica online, am trimis-o, dar cand intru sa revad in sectiunea mesaje din contul de la anaf.

Chiar sus scrie pe declaratie perioada de raportare anul Nu trebuia sa scrie pentru anul ? Comutare meniu Comutare cautare.

  CAT IN NUMBERLAND PDF

Tutorial mod completare declaratie unica pentru pariuri online. David Home Resurse Impozit. Este extrem de simplu: Pragurile de impozite percepute la fiecare retragere sunt: Precedent Cum completam Declaratia Unica pentru retragerile online. Validez, dar trebuie sa salvez fisierul, altfel degeaba validezi daca nu salvezi.

Tutorial mod completare declaratie unica pentru pariuri online

Uploadez pe link-ul de mai sus, eroare tehnica. Salut, Am incarcat declaratia, dar imi apare o eroare la recipisa: Nu a fost depusa o declaratie initiala valida pentru aceeasi perioada.

Inseamna ca ai bifat rectificativa din greseala. Scrie la inceputul articolului: Nu, aia e doar pentru firme.

Nu, e bine Vezi mai multe comentarii. Case de pariuri online legale recomandate. Cum completam Declaratia Unica pentru retragerile online.

Guardiola, speriat de echipa lui Klopp: Ultimele decizii luate de organizatorii Australian Open.