DRESSER MASONEILAN PDF

Learn about working at Dresser-Masoneilan. Join LinkedIn today for free. See who you know at Dresser-Masoneilan, leverage your professional network, and. ITT Controls also supplies products and components of Dresser Valves. For all phases of the energy industry Dresser Valve Division (DVD) designs and. Dresser Masoneilan releases ValScope-Pro valve diagnostic tool. The ValScope- PRO helps customers identify problems by providing a scientific evaluation of.

Author: Kazrall Jur
Country: Antigua & Barbuda
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 13 August 2009
Pages: 498
PDF File Size: 6.79 Mb
ePub File Size: 14.17 Mb
ISBN: 319-8-55028-899-7
Downloads: 59072
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kigazil

Het leveringsprogramma omvat onder andere een complete lijn van veiligheidskleppen, met inbegrip van veelbelaste en indirect werkende ontwerpen. Ook levert Dresser Valves heen en weer gaande en roterende regelkleppen alsmede veldinstrumenten en regulators. Al meer dan jaar levert Dresser Valves producten van wereldklasse.

Onder het productassortiment zitten onder andere de volgende producten: ITT Controls adviseert, levert onderdelen, repareert en doet onderhoud aan producten in de petrochemische- en procesindustrie. Ook voor elektrische, hydraulische en pneumatische systemen. ITT Controls denkt mee om maatwerk producten te leveren aan zowel grote als kleine klanten.

ITT Controls levert onder andere warmtepompen, grondwaterpompen, gasmeters, gasregelaars, drukmeters, drukregelaars, regelkogelkranen, klepafsluiters, open-dicht kogelkranen, vlinderkleppen, kleppen met draaiaandrijvingen, druk onafhankelijke kogelkranen, handmatige kleppen en filters, drukschakelaars, combinatie controles, elektronische vlamdetectie en controle, pilot branders en branders, verdere ontsteking-en regelapparatuur, thermo-elektrische beveiligingen, verwarming controllers comfortbediening en meet-en testapparatuur en vrijwel alle andere producten die men terugvindt in de olie- en gasindustrie.

Wilt u meer informatie over producten, onderdelen en accesoires van Dresser Valves neem dan contact op met de verkoop afdeling via info ittcontrols. De producten van Acteris Metering Systems zijn ontworpen om de tevredenheid van klanten te verhogen en om de totale kosten te verminderen. De meters zijn uniek geconstrueerd om nutsbedrijven net even dat stukje extra input te geven die ze nodig hebben.

De American Meter Company is marktleider in het meten en regelen van aardgas sinds het begin van deze industrie. Het zijn pioniers in deze branche en hebben een geschiedenis van innovatie die zelfs aan de wieg stonden voor nieuwe normen voor de lange termijn nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

Het is dan ook geen verrassing dat ITT Controls producten voert van dit merk. Belpa is producent en leverancier op het gebied van totaaloplossingen van energievoorzieningen binnen de elektrotechniek.

Belpa is een betrouwbare partner die zich al 65 jaar in de elektrotechniek aanwezig is. Cameron levert wereldwijd producten, systemen en diensten aan de olie- en gasindustrie. Met ruim jaar bedrijfshistorie en wereldwijd medewerkers is Cameron een naam die in deze branche niet meer weg te denken is. De productenrange van ConoFlow is erg gevarieerd en wij kunnen u helpen bij de juiste onderdelen en materialen.

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Gastechnic. Het merk op zich bestaat niet meer maar voor veel producten zijn nog onderdelen verkrijgbaar. ITT Controls kan u hierbij helpen. Dit merk heeft ruime ervaring in het ontwikkelen en fabriceren van veiligheidskleppen. In de loop der jaren is dit merk uitgegroeid tot een voorbeeld voor andere partijen. Fema ontwerpt en bouwt gespecialiseerde veiligheidskleppen voor verschillende sectoren zoals de chemie, petrochemie, metallurgie, cryogene en voedingsmiddelenindustrie.

  DREAMSCARRED PRESS PATH OF WAR PDF

ITT Controls levert ook gas — en olie heaters van Ermaf. De historie van Ermaf is ongeveer 40 jaar geleden begonnen en het bedrijf heeft in de tussentijd een aantal transformaties ondergaan.

Ermaf heeft verwarming oplossingen speciaal ontwikkeld voor gebruik in de intensieve veeteelt kippen, kalkoenen en varkens. Daarnaast worden er ook oplossingen geleverd voor kas toepassingen. ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Dungs. Dungs staat garant voor betrouwbaarheid, efficientie en gebruiksvriendelijkheid.

De uitzonderlijke kwaliteit en veiligheid hebben dit merk in de afgelopen jaren markt marktleider gemaakt op hun gebied. Voor het regelen, doseren en moduleren van brandbaar gas en verbrandinslucht of van kleppen naar veiligheidstechnologie of van automatische brandercontrollers naar brander management systemen. Dungs is het merk wat het complete gamma verkoopt en ondersteund. ITT Controls is de schakel en geeft u advies, levert producten en onderdelen en doet de onderhoud en het beheer van deze producten.

In de petrochemische- en procesindustrie zijn deze producten vaak gebruikt en de membraamafsluiters worden vaak aangemerkt als werkpaarden en basis van het totale productaanbod. De producten van Dia-Flo zijn duurzaam, betrouwbaar en ontworpen voor zware werkomgevingen in de chemische industrie, waterbehandeling, bestrijding van verontreiniging, voedsel en drank, mijnbouw, farmaceutische industrie, papier industrie en energie industrie.

Door de knowhow, betrokkenheid van een klantgericht team, het uitstekende kwaliteit management systeem en de ruim 40 jaar aan ervaring in het ontwikkelen van klantgerichte speciale klepoplossingen is GSR Ventiltechnik leidend in deze branche.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat ITT Controls kleppen en onderdelen levert van dit merk. ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Hofamat. Dit merk heeft een breed assortiment aan brander en verbrandingsproducten varierend van 12kW tot kW. Zo worden er drukverschil indicatoren op grote schaal gebruikt in straalmotoren en rakketten, waterzuiverings processen en airconditioning systemen.

Veel gebruikt en aanbevolen zijn meters voor vloeistofniveau zoals LOX, helium, waterstof, stikstof, CO2 en argon. ITT General Controls is fabrikant van hoogwaardige en technologisch hoogstaande en op maat gemaakte oplossingen voor verschillende industrieen. Deze industrieen zijn o. ITT General Controls is al meer dan jaar wereldwijd actief en leider in het toeleveren van de olie en gasindustrie en richt zich op een duurzame en betrouwbare relatie met haar partners, net als ITT Controls.

Landis Gyr is gericht op betrouwbaarheid en kwaliteit. De historie van Kromschroder begint in en het bedrijf heeft in de tussentijd een aantal transformaties ondergaan.

Het is dus belangrijk masoneilna een dergelijke pauze van werkzaamheden tot een minimum wordt beperkt. Daar komt ITT Controls bij kijken. McDonnell and Miller zijn inmiddels een onderdeel van Xylem. ITT Controls levert ook drseser en onderdelen van Xylem. Over de gehele wereld bedienen producten van Xylem een breed scala aan toepassingen in de olie- en gasindustrie.

Xylem is een toonaangevende leverancier van pompen, kleppen, analytics en behandelingssystemen.

Xylem biedt ook op maat gemaakte producten en systemen voor industriele watervoorziening en gebruik maar ook het behandelen van afvalwater en hergebruik daarvan met inbegrip van omgekeerde osmose, UV en ozonsystemen, mixers, beluchtingssystemen en nog veel meer. Neo-Dyn levert onder andere superieure druk- temperatuur- en stroomregelaars voor de olie- en gasindustrie. Ook lage drukschakelaars, hoge drukschakelaars en pneumatische schakelaars van Neo-Dyn worden in de petrochemische- en procesindustrie gebruikt.

  DIVINA COMEDIE DANTE ALIGHIERI PDF

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Maxitrol. Het assortiment van Maxitrol omvat verschillende producten waaronder ook voor de petrochemische- en procesindustrie. Maxitrol Mertik zijn marktleiders in het ontwerpen en fabriceren van gas combinatie controllers, gas drukregelaar, electronische gas modulatiesystemen, gas veiligheidsapparaten en gasfilters. Voor klanten die enkel het beste willen op het gebied van olie- en gasbranders levert ITT Controls producten en onderdelen van Oertli Burners.

Oertli staat dresse premium kwaliteit en betrouwbaarheid en duurzaamheid. De producten van Oertli zijn uiteraard goedgekeurd overeenkomstig internationale normen voor energiecentrales, olie- en gassector, ketels en ovens en andere industriele toepassingen.

Pactrol Controls, inmiddels onderdeel van Emerson Climate technologies, ontwerpt en fabriceert automatische ontstekingsmechanismen en controle apparaten voor gas- en oliegestookte apparaten zowel voor huishoudelijk als commercieel gebruik. Eerder had Pactrol Controls al White Rodgers ingelijfd.

Ook in de petrochemische- en procesindustrie is Penn Controls een bekend merk en kunt masobeilan ook voor dit merk terecht bij ITT Controls. RAPA staat voor veiligheid, comfort en betrouwbaarheid. Veel fabrikanten vertrouwen op RAPA masoneulan en stuurblokken.

GE Masoneilan

RMG regulators bedienen dresaer de gasindustrie. ITT Controls levert ook producten van Rombach. De producten van Rombach zijn ontworpen om de tevredenheid van klanten te verhogen en om de totale kosten te verminderen.

Satronic is een merk van Honeywell uit Zwitserland en is gespcialiseerd in controle apparatuur drezser gas en oliebranders. De geschiedenis van het merk Schlumberger begint al begin Rond maakte het merk echter een sprong voorwaarts en die technologische innovatie duurt nog immer voort. Technische uitdagingen van Schlumberger zijn onder andere diepwater operaties, stroomzekerheden, het aanboren van onconventionele bronnen, verwerking van zware olie, uitgebreide oliewinning, hoge druk en hoge temperatuur uitdagingen, carbonaat reservoirs en real-time operaties.

ITT Controls levert ook producten en onderdelen van Sperryn voor de petrochemische- en procesindustrie. Naast het produceren van gas controles, regulators en kogelkranen met de hoogste kwaliteit levert Sperryn ook onderdelen voor meterinstallaties. Sperryn Gas Controls is al ruim jaar actief in de internationale gas-industrie.

ITT Controls levert dreaser producten en onderdelen van Klockner.

Dresser Masoneilan Company News

De historie van Klockner begint in waarbij het de heating-oil trade branche instapt. Sindsdien heeft het bedrijf een indrukwekkende transformatie ondergaan. Mwsoneilan enter to begin your search. Bel mij terug Disclaimer Contact. This website uses cookies to improve your experience. We’ll assume you’re ok with this, but you can opt-out if you wish.