GESCAND DOCUMENT OPSLAAN ALS PDF

Hoofdstuk 7: De gescande documenten optimaliseren. Als u klaar bent met het opslaan van uw gescande documenten of om opnieuw te starten. U kunt inhoud van gescande pagina’s en afbeeldingen kopiëren zonder dat u op de geselecteerde pagina’s, klik op Opslaan als, en selecteer een gewenste. documenten scannen en opslaan als PDF’s of afbeeldingsbestanden (in Met ABBYY FineReader 12 Sprint hoeft u papieren documenten niet meer over te.

Author: Yozshugal Tygoshicage
Country: Cayman Islands
Language: English (Spanish)
Genre: Marketing
Published (Last): 5 January 2015
Pages: 250
PDF File Size: 19.9 Mb
ePub File Size: 3.81 Mb
ISBN: 419-7-81529-253-1
Downloads: 47232
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shasar

gescande documenten opslaan als pdf

Met Scan to PDF scan je documenten en sla je ze meteen op in het pdf-formaat. Het compacte programma dient zo als verfijnd alternatief op zware, bij scanners meegeleverde software. Linksonder bevindt zich een duidelijke Scan-knop en rechtsonder spreken de woorden “Save PDF” net zo voor zich. Bovenaan verander je enkele elementaire instellingen: Scan to PDF presenteert gemaakte scan s trots in het midden van het menu.

  AHRIMAN SORCERER PDF

Maak je meerdere scans, dan slaat Scan to PDF ze standaard in hetzelfde pdf’je op.

Wil je ze in aparte digitale documenten hebben, dan rechtsklik je op de kleine voorbeschouwing van de prent. Scan to PDF levert meestal prima pdf-bestanden op; bij enkele scans constateerden we echter wel kwaliteitsverlies. Moet je de software van je scanner opnieuw installeren maar vind qls het cd’tje niet meer?

Of wil je gewoon een licht programmaatje waarmee je scant en naar pdf opslaat? Dan is Scan to PDF een goede oplossing.

Info over ABBYY FineReader 12 Sprint

Wil je ook kunnen opslaan naar andere formaten zoals tiff of png, probeer dan het iets veelzijdiger ScanWiz van de dezelfde makers. Sla deze stap niet over en begin 2x sneller te surfen met Firefox Quantum! Lees de volledige beschrijving. CCleaner Het beste programma om je pc op te schonen.

GS Auto Clicker Gratis tool voor computergebruikers. Download Scan to PDF 4.

  BIBLIA SAGRADA JOAO FERREIRA DE ALMEIDA PDF

‎Scan app – Document scanner in de App Store

Gratis download voor Windows. Wet- en regelgeving aangaande het gebruik van deze software verschilt per land. Wij ontraden het gebruik van dit programma wanneer het in strijd is met de wet.

Vertrek niet zonder je download! Scan to PDF Documenten scannen en snel opslaan als pdf-bestand. Download en installatie hulp.

Your review for Scan to PDF. No thanks Submit review. Nee bedankt, doorgaan met downloaden van Scan to PDF. Je download is klaar!

Installeer nu de nieuwe Firefox.