GRILA SALARIZARE BUGETARI 2011 PDF

Exista posibilitatea de a castiga inca 2 salarii pe an, la evaluarile semestriale, pe langa cele 12 .. Sunt contabil intr-un restaurant si de la ron am ajuns la ron net -motivul au scazut salariile la bugetari -punct. . la administrative cu privire la salarii, pensionare şi alte beneficii şi .. de dezvoltare şi îmbunătăţire a activităţii acestora, această grilă are două care reglementează remunerarea personalului din sectorul bugetar în raport cu munca depusă. Prognoza macroeconomică în perioada Politica monetară pe . pentru reducerea deficitului bugetar la 2,0% din PIB. Datorită Nu leagă grila de salarizare din sectorul public de salariul minim. Îngheaţă.

Author: Gurisar Kazradal
Country: Finland
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 15 July 2013
Pages: 418
PDF File Size: 18.81 Mb
ePub File Size: 3.99 Mb
ISBN: 480-7-41376-578-1
Downloads: 64423
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kam

Nu asta e grav e absolut normal, nu stiu de ce nu-ti convine aceasta formulareci grav cu adevarat e ca actualul sistem de salarizare nu stimuleaza munca si performanta; seamana mai mult cu un fel de retributie sociala, toti la fel, cat sa nu muriti de foame…. Ar mai fi de 201 multe.

Domnule doctor, cu tot respectul fata de meseria dv, care este intr-adevar una din cele mai grele si trebuie platita, exista si alte categorii de bugetari care au salarii mai mici si totusi isi fac meseria fara a astepta plocoane. Acum va intreb pe dumneavoastra cam ce reactie ati fi avut in cazul unei asemenea replici data de cea de la care asteptam sa-i acorde asistenta medicala de urgenta, deoarece era absolut necesar.

Anticii spuneau, stimata duduitza, ca si tacerea este un salairzare. Usor, usor se vor schimba lucrurile. Dupa parerea mea, trebuie facut ceva cu pensiile la nivel european.

La asta m-am referit butetari nu a fost o strategie de manipulare. Faptul ca nu ajung la dumneavoastra este problema dumneavoastra si vina dumneavoastra ca acceptati aceasta situatie si ca ati ajuns sa depindeti de mila sau multumirea pacientilor. Si am mers imediat la Iasi unde m-au operat si sunt bine mersi cu piciorul sanatos si fara nici o problema.

  LIONEL 6-12046 PDF

La pensionare conform formuleise calculeaza punctele de pensie.

Al noualea soc a fost provocat de faptul ca discutand cu cativa angajati ai spitalului am inteles ca la noi la Piatra Neamt nu se poate face fata la urgente neurologice, oftalmologice si la alte cateva categorii, deoarece nu se mai platesc orele suplimentare, iar in week-end cateva specialitati nu au doctor. De cand e rusinos sa fii sxlarizare din bani publici? Cand a venit a facut o reteta si a plecat inapoi fara sa ma consulte.

Ziar Piatra-Neamt 10 socuri intr-o singura vizita la Spitalul Judetean Neamt

Ceea ce ati prezentat nu cred ca este corect. Tu ai determinat ca apar diferente fata de data pensionari. Am fost si pe la alte spitale din tara, dar atata nesimtire in relatia cu pacientii nu am vazut nicaieri si cu riscul de a ma repeta va spun: Sincer nu credeam ca nesimtirea poate ajunge la un asemenea nivel.

Al treilea soc a fost cand nu intelegeam de ce la un pacient in criza de spasmofilie de mai bine de o ora nu i se administreaza macar o fiola de calciu, ceva. Am observat implicarea autoritatilor, mai ales dupa preluarea acestei unitati sanitare. A fost foarte bine venita discutia cu banii ca de acolo swlarizare totul. In aceeasi situatie financiara se afla si medicii de la Targu Mures, Iasi, Bucuresti …etc.

Este vina dumneavoastra a doctorilor ca s-a ajuns la aceasta situatie pentru ca acceptati sa fiti umiliti financiar si social iar rezultatul este o nervozitate crescuta la servici si o pilsa de chef fata de actul medical. Credeti ca mai vedeti voi vreodata vreun vot de la acesti oameni??? Ce ma uimeste pe mine este faptul ca vad doar lume suparata si plina de ura pe aceasta unitate, dar culmea….

  LOMO FISHEYE 2 MANUAL PDF

10 socuri intr-o singura vizita la Spitalul Judetean Neamt

Nefericita intamplare a facut bugetzri insotesc un bolnav in stare critica la sectia de urgente a spitalului. Cat despre salariile cadrelor medicale nici nu stiu cum sa mai spun dar situatia actuala si salariile de 2 lei sunt un atentat la sanatatea nationala.

Peste tot si in politie si in sanatate si peste tot sunt profesionisti si gria e corect sa fie bagati in aceiasi oala cu spagarii si nesimtitii. La fel e si-n SUA-pensia de debut are acelasi procet din salariu pt.

Un aspect mai vreau sa lamuresc: Mi grjla pare doar ca ne batem joc de oameni care au muncit toata viata si care nu ar trebui sa stea cu pixul in mana sa verifice daca statul le acorda remuneratia echitabila raportata la ceilalti pensionari si puterea economica, de altfel. Va asigur ca toate aceste lucruri spuse de dumneavoastra sunt monitorizate in permanenta de CJ si spre uimirea mea CJ a fost singurul care a reactionat la acest articol a venit cu propuneri concrete si am avut semne clare ca se salarizae in rezolvarea situatiei ….

Bun, de ce creste? Niciodata nu s-ar fi intamplat asa ceva! Sa spunem ca intri ij campia muncii la 23 de ani si iesi la pensie la