HT 611-01 PDF

No-tangle cord. HT S. Datasheet – No-tangle cord. Product description. No-tangle cord HT S. Receiver capsule. HT Datasheet – Receiver capsule. Product description. Receiver capsule for HT Receiver cradle. HT W. Datasheet – Receiver cradle. Product description. Receiver cradle for in-house telephone HT W.

Author: Kasar Kazizil
Country: Zambia
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 1 December 2018
Pages: 12
PDF File Size: 6.44 Mb
ePub File Size: 11.81 Mb
ISBN: 174-4-61193-505-9
Downloads: 84555
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gardall

JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.

Met de basisfuncties bellen, 6611-01, deur openen en etage-oproep. Elektronische oproepgenerator met drie-klanks-gong en alfatoon voor deuroproep evenals continu toon voor etage-oproep. Een toepassing in andere buitenschakelingen is niet mogelijk! Openen van het apparaat vanaf de achterzijde; daarvoor de rustpal indrukken.

Bij montage direct op de muur de basisplaat met 4 schroeven bevestigen. Bij montage op schakelaardoos de schroefopeningen in het midden van het apparaat gebruiken. Installatie volgens aansluitschema uitvoeren.

De aders van de installatiekabel moeten binnen de vrije installatieruimte in de basisplaat worden weggestopt. Aansluitschema met intercoms uit verschillende bouwseries zonder meeluisterbeveiliging.

  KAILASH CHANDRA SHORTHAND MAGAZINE VOL-1 PDF

Siedle HT 611-01 Mikrofon

Aanwijzingen in het aansluitschema: Aansluitschema met intercoms uit verschillende meeluisterbeveiligde bouwseries. Gekleurde stekker van de spiraalkabel in de bus op de behuizing invoeren, stekker dient hoorbaar op zijn plaats te klikken. Andere eind van de spiraalkabel in de hoorn insteken, totdat de stekker op zijn plaats zit.

De verbinding is niet meer los te maken. Behuizing boven op de basisplaat inhangen en met lichte druk sluiten.

HT-611 Digital Alcohol meter with advanced nm semiconductor alcohol sensor

Voor het afnemen van de behuizing met een platet schroevendraaier de vergrendeling naar boven drukken. De printplaat en hoorn blijven in het bovenste deel van de behuizing. Gebruik 611-01 de deurluidsprekers TLM Schakelaars S4 en S5 op ON zetten. Geen oproeponderscheid bij etage-oproep mogelijk.

Siedle HTA W telefoon

Is bij geslaagde omruil in het spraakverkeer een brom te horen, dan dient de bestaande netvoeding tegen een nieuwe NG te worden omgeruild.

Accessoires voor HTA Het formaat van het scherm waarop u de bezoeker kunt bekijken. Hoe groter het scherm, hoe beter de bezoeker zichtbaar is!

  IEE GN3 PDF

Hoe groter de kijkhoek, hoe meer zichtbaar! Intercomsystemen hebben buitenposten die op de muur kunnen worden bevestigd of in de muur kunnen worden ingebouwd. Sommige opbouw belpanelen kunnen door middel van ut inbouwdoos in de muur worden verwerkt. Mijn Siedle HTA was vies. Heb deze vervangen voor de HTA 0 W.

Draden overgezet en het werkt weer en ik heb weer een mooi witte deurtelefoon. Beknopte specificaties Afmetingen binnenpost bxhxd 91xx46 mm Connectiviteit 3 draads bus bekabel of meer. De volgende schakelingen zijn mogelijk: Nee Afmetingen binnenpost bxhxd 91xx46 mm Connectiviteit 3 draads bus bekabel of meer. Klantenreviews 1 item s. Categorie Onderdelen ingedeeld op categorie.